на друг живот разстояние.

Ще бъда силна, докато не намеря някого, на когото да опра слабостта си. И самотата ми в негова прегръдка не се превърне. Ще живея през полярна пролет, докато есента не ми окапе. И усмивката му не ми задуха с летен бриз. Ще държа изстинали сълзи в ръцете си, докато той не ги стопли. И не очертае пътя на живота върху дланта ми. Ще прахосвам въздишките си, докато не дойде, за да спре дъха ми. И не ми го подари с устните си. Ще се усмихвам на нощните пеперуди, за да ми намират светлината, докато той не освети млечния път на мечтите ми. И не го прекоси в реалността ми. Ще чакам, докато не ми изтръпнат преструвките. И не дойдеш, за да ми намериш прошка.. че живея на друг живот разстояние.

Коментари

 1. много хубаво написано - преди всичко БЪДИ СИЛНА, поздрави

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти, ще се постарая! :) Поздрави и от мен

  ОтговорИзтриване
 3. Звучи ми много романтично, нежно, но и някак струи сила от думите...трудно е да се опишат красивите неща :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много романтично наистина. Особено ми хареса това: "Ще прахосвам въздишките си, докато не дойде, за да спре дъха ми. И не ми го подари с устните си.". Аз моя принц, който освети мечтите ми и ги прекоси в реалността ми го намерих, макар да не е толкова романтичен :) Хареса ми написаното и с твое позволение бих го взела за основа на обета при изнесения ритуал за нашия специален ден?!

  ОтговорИзтриване
 5. Лелеее, ще бъда много поласкана, ако наистина го използваш за обета ти :):):) Надявам се от все сърце това да бъде най - специалният ти ден, а и всеки ден след това :)

  ОтговорИзтриване
 6. Много нежни стихове и се леят толкова плавно. Странно е колко сме зависими от човека до нас. Уж сме независими до преди да го намерим, а после той е този, който ни дарява с топлина, който прави света около нас по-розов. Просто прекрасно, прекрасно си описала любовта :)

  ОтговорИзтриване
 7. "Ще се усмихвам на нощните пеперуди, за да ми намират светлината, докато той не освети млечния път на мечтите ми. И не го прекоси в реалността ми. Ще чакам, докато не ми изтръпнат преструвките. И не дойдеш, за да ми намериш прошка.. че живея на друг живот разстояние."Невероятни изречения, толкова силни и вдъхновяващи. Карат те да се замислиш и да си кажеш, че май наистина е така.Цял живот се правим на силни и недостижими само и само някой да ни намери, някой на който да можем да се доверим и да покажем своята слабост.Пишеш невероятно поздравления и се надявам да не спираш да ни радваш с творбите си.

  ОтговорИзтриване
 8. Поздравления.Пишеш много вдъхновяващо и с чувство."Ще бъда силна, докато не намеря някого, на когото да опра слабостта си. И самотата ми в негова прегръдка не се превърне. Ще живея през полярна пролет, докато есента не ми окапе. И усмивката му не ми задуха с летен бриз. Ще държа изстинали сълзи в ръцете си, докато той не ги стопли. И не очертае пътя на живота върху дланта ми. Ще прахосвам въздишките си, докато не дойде, за да спре дъха ми." когато намерим човека за себе си ние дори и не се усещаме как му се отдаваме изцяло и физически и духовно.Хубаво е да имаш такъв човек до себе си.Честно казано не съм особено голяма романтичка,но тези стихове ме трогнаха.

  ОтговорИзтриване
 9. " Ще чакам, докато не ми изтръпнат преструвките. И не дойдеш, за да ми намериш прошка.. че живея на друг живот разстояние. "страхотни думи.

  ОтговорИзтриване
 10. И най-силната жена мечтае за " Ще бъда силна, докато не намеря някого, на когото да опра слабостта си." както хубаво пишеш.

  ОтговорИзтриване
 11. Поздравления за хубавият блог и красиво романтичната статия.Защо все чакаме нещо да се случи и чакаме някой, а не бъдем по смели и не действаме....." И усмивката му не ми задуха с летен бриз. Ще държа изстинали сълзи в ръцете си, докато той не ги стопли. И не очертае пътя на живота върху дланта ми. Ще прахосвам въздишките си, докато не дойде, за да спре дъха ми. И не ми го подари с устните си. Ще се усмихвам на нощните пеперуди, за да ми намират светлината, докато той не освети млечния път на мечтите ми. И не го прекоси в реалността ми." Хубаво е че каквото и да става не спира да се усмихва, така и трябва да бъде, защото не се знае, кой може да се влюби в усмивката ти точно в този мометн както са казали.

  ОтговорИзтриване
 12. Ех колко красиво звучи, няколко пъти го прочетох и така приятно ми стана. Много е смислено и добре написано...."И не очертае пътя на живота върху дланта ми. Ще прахосвам въздишките си, докато не дойде, за да спре дъха ми. И не ми го подари с устните си. Ще се усмихвам на нощните пеперуди, за да ми намират светлината, докато той не освети млечния път на мечтите ми. И не го прекоси в реалността ми. Ще чакам, докато не ми изтръпнат преструвките. И не дойдеш, за да ми намериш прошка.. че живея на друг живот разстояние. "Когато си влюбен може да направиш всичко, тогава наистина все едно имаш крилца и летиш.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Oh, but think twice, that`s my only advice. :)